Datum plaatsing: 28 februari 2018 - Laatst gewijzigd: 28-02-2018 16:30:16

Gemeentesecretaris Dagmar van Deurzen neemt afscheid


Gemeentesecretaris Dagmar van Deurzen neemt afscheid


Gestel (Sint-Michielsgestel): Dagmar van Deurzen neemt afscheid als gemeentesecretaris en algemeen directeur bij de gemeente Sint-Michielsgestel. Zij werkte 11 jaar bij de gemeente Sint-Michielsgestel waarvan ruim 5 jaar als gemeentesecretaris en de afgelopen twee jaar ook als directeur van MijnGemeenteDichtbij. Dagmar van Deurzen stopt op 1 mei 2018 in Sint-Michielsgestel en gaat aan de slag als gemeentesecretaris en algemeen directeur bij de gemeente Uden.

Dagmar van Deurzen geeft aan veel zin te hebben in haar nieuwe uitdaging. “Het is lastig om afscheid te nemen van een organisatie waar ik zo’n fijne tijd heb gehad, maar ik ga met ontzettend veel zin mijn nieuwe uitdaging tegemoet. Bij MijnGemeenteDichtbij hebben we de afgelopen twee jaar een stevige en goede basis gevormd voor de verdere ontwikkeling van de organisatie. Hiermee neem ik afscheid van een organisatie en collega’s waar ik trots op ben. Voor mij is het nu tijd voor de volgende stap.”

Waardering
Het college van Sint-Michielsgestel bedankt Dagmar voor haar inzet en toewijding van de afgelopen jaren. “Na een lange en fijne samenwerking vinden wij het jammer om afscheid te nemen van Dagmar. Wij willen haar bedanken voor haar inzet voor de gemeente Sint-Michielsgestel en bij de vorming van de ambtelijke fusieorganisatie MijnGemeenteDichtbij. Wij wensen haar, ook namens alle collega’s, veel succes en plezier toe bij haar nieuwe baan als gemeentesecretaris bij de gemeente Uden.”Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12580