Datum plaatsing: 02 maart 2018

De Lievekamp strikt Ashton Brothers voor try-out


De Lievekamp strikt Ashton Brothers voor try-out


Oss (Oss): Op dinsdag 24 april spelen de Ashton Brothers hun voorstelling Ashtonia in de Rabo Zaal van theater De Lievekamp. De voorstelling is een try-out voor de locatievoorstellingen die in de zomer in de tuin van Slot Zeist gespeeld worden.
Ashtonia
De Ashton Brothers nemen je mee op een avontuurlijke en culinaire reis langs de Golf van Mexico, Cuba en New Orleans. Langs Mardi Gras, Dia de los Muertos, grillmeesters, muzikanten, acrobaten, clowns, magirs, cowboys en indianen. Ashtonia 2018 is een regelrecht Latijns-Amerikaans souvenir dat nog lang na suist in je hoofd.

In Ashtonia weet je niet wat je overkomt: al je zintuigen springen spontaan op scherp. Je oren tuiten van geluk, je kijkt je ogen uit, je mond valt open van verbazing, je brein danst op de meest magistrale muzikale vondsten. Ashtonia, land van de luisterrijke schaterlach.

Kaartverkoop reeds begonnen
De kaartverkoop voor de try-out van Ashtonia van de Ashton Brothers op dinsdag 24 april, aanvang 20.15 uur, is inmiddels van start gegaan. Toegangskaarten kunnen voor 19,50* worden gereserveerd via de Theaterkassa (0412) 64 89 22 - of via de website www.lievekamp.nl.

* excl. 1,25 ticketfee

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14494