Datum plaatsing: 07 maart 2018 - Laatst gewijzigd: 07-03-2018 07:31:48

50PLUS 's-Hertogenbosch: Kies op hoofdlijnen!


50PLUS 's-Hertogenbosch: Kies op hoofdlijnen!


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het is belangrijk dat de kiezers op essentiële hoofdlijnen een keuze maken. Wilt u dat er voor de belangen van de ouderen wordt opgekomen? Stem dan 50PLUS!

De gemeenteraadsverkiezingen zijn deze keer belangrijker dan ooit. Drie jaar geleden heeft de gemeente er een veel belangrijke taken bij gekregen. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Het verzorgen van de langdurige zorg voor ouderen, jeugdzorg, chronisch zieken en gehandicapten. De transitie periode bij de uitvoering van de WMO is niet zonder problemen verlopen en sommige mensen zijn door de wetswijziging tussen de wal en het schip gevallen. Een sterk en verstandig bestuur met visie is dringend nodig om deze problematiek aan te pakken.
Daarom is het zo belangrijk dat u gaat stemmen. Immers met uw stem op 21 maart 2018 hebt u invloed op het nieuw te vormen gemeentebestuur. Rest nu de vraag: Op wie stemmen? In principe is 17 partijen te veel voor een bestuur. Nooit eerder deden er zoveel partijen mee en nooit eerder waren er zoveel afsplitsingen in de gemeenteraad. De meeste coalitie partijen hebben blijkbaar intern hun geloofwaardigheid verloren omdat de gevolgde koers niet de juist was. Sommige raadsleden hebben zetelroof gepleegd en zijn helaas nu drukker bezig met het behouden van een plek op het pluche dan het volk te dienen.
Het is bij deze verkiezingen cruciaal dat de kiezers op essentiële hoofdlijnen een duidelijke keuze maken. Wilt u dat er voor de belangen van de ouderen wordt opgekomen zonder de toekomst van de jongeren uit het oog te verliezen? Wilt u een sterker en daadkrachtiger bestuur? Wilt u heldere en doordachte keuzes?
Stem dan 50PLUS!
50PLUS heeft bewust gekozen voor een kleine lijst met veel kwalitatief hoogwaardige bestuurders. Stuk voor stuk ervaren vakmensen met een eigen specialisme. Het zou geweldig zijn indien u ons via uw stem op 50PLUS in staat stelt om u te kunnen dienen.
Lees ons volledige verkiezingsprogramma “Dichtbij en betrokken” op de website en overtuig u dat 50PLUS de juiste keuze is.

Adriana Hernandez
Lijsttrekker 50PLUS ’s-Hertogenbosch
www.50PLUSDenBosch.nl
Facebook: 50PLUS Den Bosch
twitter: @Adriana_Hdez_
Email: info@50plusdenbosch.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12801