Datum plaatsing: 12 maart 2018

Een bijzonder avondje uit met Gospel-popkoor Spirit!


Een bijzonder avondje uit met Gospel-popkoor Spirit!


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De Oscars en de Buma Awards zijn uitgereikt, koning winter lijkt uitgeregeerd en de lente dient zich aan. Tijd dus om met iets nieuws te komen: De jaarconcerten van Gospel-popkoor Spirit!
Ook nu trekt Spirit alles uit de kast om het publiek een geweldige middag of avond te bezorgen. We hoeven niet naar de grote stad om een prachtig concert mee te maken. Op zaterdagavond 7 april treedt Spirit op in De Kentering. Voor onze dirigente uit Rosmalen dus een thuiswedstrijd. Maar Wilma van der Schoot zou Wilma niet zijn als ze juist nu, in Rosmalen, niet een extra spetterend concert zou willen neerzetten. Dat belooft wat!!!
Daarbovenop verzorgt Spirit op zondagmiddag 8 april een tweede concert in Den Durpsherd, al jaren onze thuishaven voor repetities, te Berlicum. Er is Spirit alles aan gelegen om het eerste optreden te evenaren of zelfs te overtreffen. Komt dat zien en horen!!!
Al jaren wordt Spirit fantastisch begeleid door een live band onder leiding van pianist Marc Baghuis (ook uit Rosmalen!!). Door de combinatie van koor en band en de variatie in pop- en gospelmuziek zijn de concerten van Spirit al jaren een ware belevenis.
Het repertoire van Gospel-popkoor Spirit is erg divers. Van The sound of silence van Disturbed en I smile van Kirk Franklin tot Dont stop me now van Queen en de gospelklassieker O happy day.
Samenvattend: zaterdagavond 7 april om 20.00uur in De Kentering te Rosmalen.
zondagmiddag 8 april om 14.00uur in Den Durpsherd te Berlicum.
U bent van harte welkom!
Kaarten 10,00 te reserveren op info@spiritgospelpop.nl
Meer informatie over Gospel-popkoor Spirit op de website: www.spiritgospelpop.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15342