Datum plaatsing: 12 maart 2018 - Laatst gewijzigd: 12-03-2018 10:56:27

Grote verslagenheid na dodelijk ongeval, politie zoekt getuige


Grote verslagenheid na dodelijk ongeval, politie zoekt getuige


Nuland ('s Hertogenbosch): Het overlijden van de 17-jarige Suzan van Alem heeft zondagmiddag tot diepe droefenis geleid in haar woonplaats Maren-Kessel, Lith en Nuland.

Suzan kwam om het leven toen zij samen met haar 18-jarige vriend Jeroen uit Nuland in de Nulandse polder van de weg raakte en tegen een boom botste. Haar vriend, de bestuurder van de auto, raakte zwaar gewond en wordt verpleegd in het ziekehuis in Nijmegen. Ze waren sinds augustus vorig jaar een stelletje.

Het verdrietige nieuws slaat in als een bom in de kleine gemeenschap van Maren-Kessel. De altijd vrolijke Suzan was ook kind aan huis in Lith waar ze veel vrienden had en voetbalde in het tweede vrouwenelftal van NLC'03.

De politie is naarstig op zoek naar een oudere man die zondag het dodelijke ongeluk in Nuland mogelijk heeft zien gebeuren. De ooggetuige heeft volgens een woordvoerder even naar het ongeluk staan kijken, maar vertrok toen de agenten aankwamen om hulp te verlenen. Volgens de politie gaat het om een oudere man die een fiets bij zich had. Vermoedelijk komt hij dus uit de omgeving. De man wordt vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22184