Datum plaatsing: 16 maart 2018

D66: Goed onderwijs, goed klimaat & goed bestuur


D66: Goed onderwijs, goed klimaat & goed bestuur


Rosmalen ('s Hertogenbosch): D66 wil kansen voor iedereen. Wij willen samen met u werken aan een betere toekomst. In Rosmalen, Empel, Maliskamp, Nuland & Vinkel is het goed leven en goed wonen, maar er zijn ook uitdagingen. We moeten voorkomen dat een nieuwe generatie opgroeit zonder kansen. Daarom zet D66 goed onderwijs, klimaat en een goed bestuur op één.

De afgelopen jaren heeft D66 ondanks alle politieke onrust de gemeente bestuurbaar gehouden. Dankzij onze inzet is het centrumplan in Rosmalen van de grond gekomen, wordt in Rosmalen een nieuwe middelbare school mét sporthal gerealiseerd en worden er volop nieuwe (starters)woningen gebouwd in onder meer Maliskamp, Nuland en Vinkel.

Kansen voor iedereen
D66-lijstrekker Mike van der Geld uit Rosmalen: “Wij gaan voor sterke en vitale dorpen waar kansen zijn voor iedereen. Waar iedereen een zinvolle bijdrage kan leveren. Gastvrij, zorgzaam en groen. Daar zet D66 zich voor in.” Voor de komende jaren wil D66 dat de gemeente meer investeert in goed openbaar vervoer naar de dorpen, een betere ontsluiting van Rosmalen, Empel & De Groote Wielen en D66 wil dat het Sparrenburgbos openbaar toegankelijk blijft.

Wij krijgen het voor elkaar
“Wij nemen onze verantwoordelijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met inwoners, ondernemers en andere politieke partijen.” aldus Van der Geld. Benieuwd naar wat D66 de afgelopen jaren bij u in de buurt voor elkaar heeft gekregen én zich de komende jaren voor gaat inzetten? Kijk op www.wijkrijgenhetvoorelkaar.nl.

Mike van der Geld, lijsttrekker D66 ‘s-Hertogenbosch
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17134