Datum plaatsing: 16 maart 2018

Presentatie 55+ voetbal in NulandNuland ('s Hertogenbosch): In Nuland wonen 1.726 mensen van 65 jaar en ouder en in Vinkel 854. De sport- en beweegparticipatie van de senioren uit deze plaatsen blijft achter bij het gemiddelde van de gehele gemeente s-Hertogenbosch. Daarom heeft de sportalliantie zich ten doel gesteld de sport- en beweegparticipatie op het niveau te brengen van (of minimaal gelijk aan) die van geheel s-Hertogenbosch. In samenwerking met RKVV Nulandia wordt daarom 55+ voetbal georganiseerd.
De eerste training zal al plaats vinden op 22 maart. De trainingen zullen verzorgd worden door Erik de Rouw en Lisa de Ritter, studenten van de Fontys hogeschool in Eindhoven. Zij volgen daar de opleiding Sportkunde en lopen nu stage bij de Sportalliantie.
Aan 55+ voetbal kan iedereen mee doen, de intensiteit zal individueel afgestemd worden. En de deelname is gratis. Dus heb je gezonde sportieve voornemens voor dit voorjaar, meld je aan via info@sportalliantierosmalen.nl of loop gewoon even binnen bij Nulandia en vraag naar Mark Dielissen.
De trainingen worden gegeven op 5 donderdagen, 22 en 29 maart en 5,12 en 19 april van 9.30 tot 11.00 uur zoals gezegd bij RKVV Nulandia.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13816