Datum plaatsing: 16 maart 2018

Bewonersbijeenkomst uitwerking 4e fase Pelgrimsche HoeveNuland ('s Hertogenbosch): De woningbouw in Nuland verloopt voorspoedig. Vooral in de Pelgrimsche Hoeve gaat het snel. Sinds 2015 zijn er ruim 60 woningen gebouwd en staan er nu nog ongeveer 25 in aanbouw. Er is veel belangstelling voor bouwkavels, maar het aanbod is inmiddels beperkt. Daarom gaan we nu de uitwerking van de volgende fase van de Pelgrimsche Hoeve voorbereiden. De volgende bouwfase ligt in de zuidwesthoek van het gebied, tussen de Industriestraat, Molensteeg, Pelgrimstraat en Hoekakker.

We willen bewoners, verenigingen en andere belanghebbenden in Nuland graag betrekken bij het maken van het plan. Daarom bent u welkom op de eerste bijeenkomst op 28 maart, van 19.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur in gemeenschapshuis ‘De Meent’, Prins Bernhardplein 10 te Nuland. Wilt u zich vooraf aanmelden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst? Dat kan bij Godfried van den Braak. Zijn contactgegevens vindt u bovenaan deze brief.
Tijdens de bijeenkomst geven we een korte inleiding op het plan. Daarna willen we hierover met u in gesprek. We horen dan graag uw wensen, ideeën, suggesties etcetera.
De opbrengst van de avond verwerken we in één of meerdere plannen. Tijdens een tweede bijeenkomst worden deze plannen met u besproken. U krijgt daarvoor opnieuw een uitnodiging. Hierna maken we een uitwerkingsplan. Dat gaat daarna in procedure.
Na goedkeuring kunnen we weer nieuwe bouwkavels uitgeven. Er kan dan gestart worden met de bouw van de nieuwe woningen.
Vergeet u zich niet aan te melden vóór 28 maart bij de gemeente ‘sHertogenboschUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12983