Datum plaatsing: 22 maart 2018

Internationaal lenteconcert in GeffenGeffen (Oss): Geprolongeerd wegens het succes van vorig jaar organiseert blaaskapel De Pompzwengels uit Geffen wederom het Internationale Lenteconcert.
In de Koppellinck zullen de sopraansaxen, trompetten, flügelhorns , tenorhoorns, trombones, bassen en baritons van de Geffense kapel, weer klinkende klanken laten horen, ondersteund door de slagwerkers. In Oostenrijkse sfeer aan lange tafels zal het publiek kunnen genieten van Tsjechische - en Egerländer muziek.
Twee kapellen uit België zijn te gast: Die Original Dorfmusikanten uit Pittem, een plaats uit West-Vlaanderen tussen Gent en Brugge en de Reckheimer Musikanten uit Rekem (Belgisch Limburg). Op basis van uitwisseling spelen de Pompzwengels op elkaars concerten.
Het lenteconcert is een mooie graadmeter om eens te komen luisteren naar bovengenoemde vrolijke, muzikale klanken, vaak afgewisseld met zang en leuke acts. De sfeer zit er meestal direct in.
Op zondag 8 april kan Geffen en omgeving genieten van de Lenteklanken van 13.00 uur tot 17.00 uur in de Koppellinck, Kloosterstraat 4 in Geffen.
De Pompzwengels openen het concert en om 14.15 uur zullen de Belgische muzikanten uit Pittem hun repertoire ten gehore brengen en om 15.45 uur de kapel uit Rekem. De entree is gratis.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14392