Datum plaatsing: 20 maart 2018

The Soul is back in RosmalenRosmalen ('s Hertogenbosch): De soul muziek komt na een korte afwezigheid weer terug in Danscentrum Ros-malen op het landgoed Coudewater. Aanstaande 2 April, 2e paasdag is er een ge-weldige soulmiddag met medewerking van de 9 mans formatie “Ticket to groove” en het Motown trio “Bedazzled“.

TICKET TO GROOVE
In 2012 is deze soul-band geboren onder de naam Ticket To Groove.Begonnen als een 5-mans formatie met Wies (bekent van o.a. de welcome band van soos Satisfaction) als leadzangeres, zijn ze uitgegroeid in 2013 naar een 9-mans band met 3 blazers en percussioniste.Het is een feest om naar hun soul muziek te luisteren, die op eigenwijze wordt gebracht en toch zeer herkenbaar is geble-ven. Met songs uit de 60 en 70-er jaren van o.a. Otis Redding, Aretha Franklin en Tina Turner.
Alle bandleden hebben een gevarieerd muzikaal verleden en dat geeft een extra dimensie aan hun samenspel.
Als gast zingt ook speciaal voor dit optreden Ruud (van de Mission Blues Band) mee met de band. Insiders weten dat hij en Wies een lust zijn om naar te kijken en te luisteren.

BEDAZZLED
Met de oprichting van Motown wordt muziekgeschiedenis geschreven, meer dan 50 jaar later zorgt de sound van dit label, de heartbeat van Motown, nog steeds voor dezelfde sensatie als toen. Ontelbaar veel klassiekers van bijvoor-beeld Diana Ross & the Supremes, Martha & The Vandellas en The Marvelettes worden wereldwijd nog dagelijks op radiostations gedraaid en vormen regel-matig de inspiratie voor films en musicals. En precies met deze unieke sound draait Motown trio Bedazzled de klok moeiteloos tientallen jaren terug. Drie top-zangeressen komen zo uit de jaren zestig binnengewandeld om je mee te nemen naar de glorietijd van hitmachine Motown, op de originele muziek van toen. Niet voor niets heet dit trio "Bedazzled": je wordt verblind voor de werke-lijkheid en kunt even heerlijk ontsnappen naar Motown...
Een greep uit hun repertoire: Where did our Love Go, Heatwave, The happe-ning en met It’s Raining men en Dirty old man, wordt het swingen met Bedazz-led .
Aanvang van deze middag is 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Er is een Indone-sische catering (TOKO SENANG) aanwezig. De entree voor deze middag is bij be-stelling 7,50 € en aan de kassa 10,00 €. De kaarten kunt U bestellen op tel.nr. 06-11883640
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 5.90070