Datum plaatsing: 01 april 2018

Goede Doelen Week 2018 in LithoijenLithoijen (Oss): Vanwege de positieve reacties in voorgaande jaren van Zeeland, Schaijk, Reek, Herpen en Ravenstein, wordt er dit jaar ook in Lithoijen, voor het eerst, een Goede Doelen Week gehouden.
In Lithoijen bestaan de initiatiefnemers, “stuurgroep”, uit; Willemien van den Brand, Francien Theunisse, Yvonne Ruis en Gerard Cornelissen. De werkgroep bestaat uit de stuurgroep en de coördinatoren en hun collectanten van de al actief zijnde Goede Doelen in Lithoijen; Brandwondenstichting, Hartstichting, KWF, Longfonds, Nierstichting, Reumafonds en Hersenstichting.
Goede Doelen Week betekent dat er dit jaar alleen in de genoemde week een collectant aan de deur komt. De deelnemende landelijke organisaties waarvoor gecollecteerd wordt, zijn voorzien van het CBF-keurmerk.
De Goede Doelen Week in bovenstaande plaatsen, is in 2018 van maandag 9 april t/m donderdag 12 april 2018. Alle inwoners ontvangen in de week vóór 9 april een invulformulier met envelop. Op dit formulier kan worden aangegeven welke goede doelen men wil steunen en voor welk bedrag. Deze envelop met het bedrag en het ingevulde formulier wordt in de Goede Doelen Week opgehaald.
We hopen en vertrouwen op een zeer succesvolle collecteweek met een geweldige opbrengst als resultaat. Laat uw hart spreken en lever een bijdrage aan de samenleving!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26063