Datum plaatsing: 21 maart 2018

D’n Bčrgse wielerronde met Dikke Bandenrace op Tweede PaasdagBerghem (Oss): Tweede Paasdag denderen de wielerpelotons door de straten van Berghem. Eerst start de wielerjeugd en na de middag de nieuwelingen/junioren dames. En voor alle jeugd zonder wielerlicentie is er de Dikke Bandenrace.

Vanaf 9.45 uur starten achtereenvolgens de jeugdcategorieën 1 t/m 7. Vanaf 15.00 uur wordt er nog een tandje bijgeschakeld en gaan de nieuwelingen en junioren dames met hoge snelheden en tactisch spel het publiek vermaken.

Dikke Bandenrace
De Dikke Bandenrace is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud die nog niet aan wielersport doen. Meedoen kan op je eigen fiets, als het maar geen racefiets is. Na afloop van deze fietswedstrijd in mooie wielerambiance is er voor alle deelnemers een officieel fotomoment op het wedstrijdpodium. De Dikke Bandenrace start om 12.00 uur.

Wielerparcours
Het wielerparcours, met start en finish aan de Burg. van Erpstraat, gaat via de Willibrordusstraat, Kap. Kitslaarstraat, Veldstraat, Parlevlietstraat en Irenelaan. Het doorgaande verkeer via de Burg. Van Erpstraat wordt die dag omgeleid.

Tweede Paasdag, maandag 2 april D’n Bčrgese wielerronde. Entree en deelname zijn gratis. Meer informatie:
www.bergsewielerronde.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11272