Datum plaatsing: 21 maart 2018

Lezing en workshop Relaxzzz YourselfHeesch (Bernheze): Kom naar de workshop van ‘Relaxzzz Yourself’ in Bibliotheek Heesch waarbij ouders leren waarom ontspannen voor kinderen zo belangrijk is en de kids leren heerlijk te relaxen. Steeds meer kinderen vinden het lastig om echt te ontspannen. Ze krijgen dagelijks veel indrukken en prikkels binnen. Op school, met sporten, maar ook via het internet. Omdat kinderen nog erg openstaan voor hun omgeving is het vaak moeilijk prikkels te verwerken. Als dat niet goed lukt kan dat fysieke en/of emotionele klachten tot gevolg hebben.

Workshop Relaxzzz Yourself voor kinderen op 27 maart van 15.30 tot 17.00 uur. Tijdens de workshop leren kinderen ontspanningstechnieken en hoe deze toe te passen op het gebied van massage en lichaamsbesef. Dit in combinatie met het gebruik van etherische oliën. Door creatief bezig te zijn, kunnen de kinderen hun eigen relaxspray maken die ze kunnen gebruiken op de momenten dat ze dit nodig hebben.

Kaarten, voor leden €7,50 en niet leden €8,50, zijn verkrijgbaar via de site of aan de balie van de bibliotheek.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26563