Datum plaatsing: 27 maart 2018

Waar het Hart van Vol is!Heesch (Bernheze): Jong van Harte heeft zowel zang als toneel talent en dat willen ze u graag laten zien op 7 april a.s. in De Pas. De middag wordt gespeeld voor de leden van de K.B.O. op 6 april. Om 14.00 uur. De avond van 7 april om 19.00 uur spelen we voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond vol humor.

Al een hele tijd, heeft een groep van 25 mensen sketches en zang geoefend om een leuke middag en avond neer te zetten vol humor en zang. De zanggroep, bestaande uit 11 personen, zingt heerlijke Nederlandse meezingers die u vast allemaal bekend in de oren klinken o.l.v. Henri v.d. Helm. De andere helft van de groep gaat het publiek vermaken met sketches over de sportschool, de glazenwasser, een smakelijk diner en ook dronken vrouwen passeren de revue Met tussen elk sketchje een bekend lied met toepasselijke tekst.
Het plezier om samen leuke dingen te bedenken en uit te voeren zult u terugzien op 7 april a.s om 19.00 uur. in ons cultureel centrum De Pas. Waar wij u graag willen ontmoeten! Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Pas voor 7.50Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12745