Datum plaatsing: 21 maart 2018

Hanegraaf Keukens aanwinst voor Heesch


Hanegraaf Keukens aanwinst voor Heesch


Heesch (Bernheze): Fantastisch. Hartverwarmend en zo ontzettend leuk. Dat waren de reacties van de Heeschenaren die afgelopen weken een eerste blik kwamen werpen in de nieuwe keukenzaak aan ’t Dorp in Heesch. Ton en Rosan Hanegraaf hebben er dan ook iets heel moois van gemaakt. De prachtige ruime showroom laat prima zien wat allemaal mogelijk is. Met hun visie: luisteren naar de klant, inlevingsvermogen, kennis & precisie en een unieke creativiteit is Hanegraaf Keukens een echte aanwinst, niet alleen voor Heesch maar ook de hele regio.

door Wiljo van Nuland

Ton en Rosan leerden elkaar kennen bij een keukenbedrijf. Ton Hanegraaf werkt al 14 jaar als verkoopadviseur en heeft zodoende een enorme lading kennis en ervaring. Rosan Hanegraaf heeft, naast ervaring als verkoopadviseur keukens, ook een creatieve opleiding afgerond die naadloos aansluit op het interieurwezen. Als telg van een echte ondernemersfamilie bestond bij Ton al langer de wens om ooit eens een eigen keukenzaak te kunnen openen. Een idee dat Rosan ook bijzonder aansprak. “Al jaren kijk ik voor mijn gevoel vanaf de zijlijn naar de ontwikkelingen in keukenland. Al die jaren zie ik hoe het wel én hoe het niet moet. Ik ben ervan overtuigd dat ik door deze kennis en creativiteit een totaalconcept kan neerleggen die naadloos aansluit op de wensen van de klant” legt Ton Hanegraaf uit.

Die eigen keukenzaak moest in Heesch komen, want daar ligt hun hart, zij voelen zich erg verbonden aan het dorp. Een unieke kans deed zich voor toen in hartje Heesch het pand van TerStal beschikbaar. Met heel veel doorzettingsvermogen van het jonge ondernemerspaar en de verhuurder is alles voor elkaar gekomen. Donderdag 1 maart gingen de deuren officieel open en op vrijdag 2 maart kon het publiek voor het eerst kennis maken met Hanegraaf Keukens.

Ton en Rosan Hanegraaf zijn twee individuen met een eigen stijl en visie, maar samen gecombineerd vormen zij een ijzersterk duo waarbij de klant centraal staat. Door hun kwaliteiten te bundelen is er een concept gecreëerd dat kwaliteit boven kwantiteit stelt. Vandaag de dag draait alles om kwaliteit, niet alleen het product dat wordt aangeboden, maar alle niveaus moeten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen: van de eerste kennismaking tot het eerste kopje koffie dat wordt gedronken in uw nieuwe keuken, Hanegraaf Keukens streeft in het gehele proces naar perfectie. Een beleving is niet alleen een mooi plaatje, dat is het volledige vertrouwen. Ton en Rosan denken met u mee tot in het kleinste detail.
‘Thinking out of the box’ krijgt een geheel nieuwe dimensie als u bij Hanegraaf Keukens binnenstapt. “De passie die ik heb voor interieur en ondernemen wordt gedreven door de wil naar onafhankelijkheid. Naar mijn mening krijg ik op deze manier de kans om niet geremd te worden door regels en kan ik mij volledig concentreren op het uitwerken van een ontwerp waar de klant zich helemaal in kan vinden.” aldus Rosan “Tegenwoordig is uw keuken een verlengstuk van uw identiteit, het drukt uw levensstijl uit. Des te belangrijk is het om niet meer alleen te kijken naar uitstraling, maar ook naar uw levensstijl. Moet uw hele gezin er zijn draai in vinden, of is het belangrijk dat u ‘s morgens een snelle boterham kan eten zonder de tafel te hoeven dekken? Welke sfeer wilt u dat het uitstraalt? Samen met de klant wordt er gekeken naar de basis van uw levensstijl. Door oprechte interesse en gerichte vragen komt er uiteindelijk een ontwerp tot stand dat feilloos aansluit op uw dagelijkse ritueel en uitschieters kan incasseren.”

Als jonge ouders weten Ton en Rosan hoe belangrijk het is om u in alle rust te kunnen oriënteren of een keuze te kunnen maken. Daarom is voor de kinderen een speciale bioscoophoek gecreëerd zodat zij zich prima kunnen vermaken. Voor de echte kleintjes is zelfs een box en een bedje voorzien. Dat is ook de beetje extra dat Hanegraaf Keukens u graag biedt. Dat geldt ook als u geen mogelijkheden ziet om binnen de reguliere winkeltijden de keukenzaak te bezoeken. Op afspraak kunt u er altijd ook op uw gewenste moment terecht.

Hanegraaf Keukens vindt u aan ‘t Dorp 58 in Heesch, tel. 06-24 49 86 34 / 06 - 11 59 24 02 – www.hanegraafkeukens.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15328