Datum plaatsing: 22 maart 2018

Volleybal Toernooi voor basisscholen Rosmalen, Nuland en Vinkel


Volleybal Toernooi voor basisscholen Rosmalen, Nuland en Vinkel


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Dinsdag 27 maart is het zo ver! Op deze dag is het jaarlijkse Volleybal Toernooi voor de groepen 7 in sporthal de Hazelaar te Rosmalen. Alle groepen 7 van de basisscholen in Rosmalen, Nuland en Vinkel zijn uitgenodigd om aan deze sportieve dag deel te nemen en kennis te maken met Volleybal. Aan het einde van de ochtendprogramma (9.00-12.00 uur) en middagprogramma (13.20-15.00 uur) zal er een winnaar bekend worden gemaakt.

Het Volleybal toernooi wordt georganiseerd door Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel in samenwerking met Volleybalvereniging Spirit uit Rosmalen. Dit schoolsporttoernooi heeft als doelstelling om de scholen bij elkaar te laten komen voor een volleybaltoernooi. De kinderen nemen het hierbij op tegen hun eigen leeftijdsgenoten van andere scholen. Meedoen is belangrijker dan winnen en het plezier staat voorop! Ook leren de kinderen samenspelen en omgaan met winst en verlies. Aan het einde van het toernooi worden alle punten opgeteld en wordt er duidelijk wie er met de beker naar huis gaat!

Van alle basisscholen in Rosmalen, Nuland en Vinkel zijn de groepen 7 uitgenodigd om deel te nemen aan het toernooi. Dit jaar doen De Wittering, Den Krommenhoek, KC ít Ven, De Masten, EC ít Sparrenbos, KC ít IJzeren Kind, De Hoogakker, De Mariaschool, KC De Sprong, De Overlaet, De Borch, De Hobbit en KC De Hoven mee. Door deelname van bovenstaande scholen staat de teller dit jaar op 428 deelnemende kinderen!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13519