Datum plaatsing: 23 maart 2018

20e editie van Top Oss CupNistelrode (Bernheze): Paaszaterdag en paaszondag gaat de 19e editie van het internationaal jeugdtoernooi om de TOP Oss Cup weer van start. Zoín 170 teams uit Duitsland, Engeland, Frankrijk, BelgiŽ, Denemarken en Nederland zijn dan weer actief op de sportcomplexen van Cito, Prinses Irene, Ruwaard en SV Top. In samenwerking met Euro- Sportring nemen deze 4 verenigingen de organisatie van het toernooi voor hun rekening.
Het is dit jaar voor de eerste keer dat het toernooi met Pasen wordt gehouden. De vorige 19 (!) edities vonden plaats op de 2 dagen na Hemelvaart. Deze keer zullen er voor het eerst meisjes aan het toernooi deelnemen in de categorieŽn MO-17, MO-15 en MO-13. De jongens spelen in de ca-tegorieŽn JO-9 t/m JO-19.
Vrijdagavond arriveren de buitenlandse teams die worden ondergebracht op slaapplaatsen in de regio. Het toernooi wordt geopend met een vlaggenparade tijdens de rust van de wedstrijd FC Oss Telstar. De deelnemers kunnen deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief bijwonen.
De poulewedstrijden beginnen iedere dag zo rond de klok van 9, het toernooi eindigt op paaszon-dag rond de klok van 17.00 uur.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14452