Datum plaatsing: 26 maart 2018

Eurojackpot prijs van ruim 4 ton valt in Oss


Eurojackpot prijs van ruim 4 ton valt in Oss


Oss (Oss): Bij de trekking van Eurojackpot is vrijdag een prijs van ruim 425 duizend euro bruto gevallen op een lot dat was verkocht bij supermarkt Emté Heschepad in Oss. Om deze prijs te innen moet de winnaar zich met het lot melden bij Nederlandse Loterij.

Minus de kansspelbelasting van 30,1% houdt de winnaar een bedrag over van €297.229,20. De identiteit van de winnaar wordt niet bekendgemaakt. Klanten van Emté Heschepad zullen binnenkort worden getrakteerd vanwege het vallen van deze prijs.

Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor € 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal € 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel € 90 miljoen. Er is elke vrijdagavond een trekking. De Jackpot van 17 miljoen euro viel vrijdag in Noorwegen en staat daardoor aanstaande vrijdag weer op de beginstand van 10 miljoen euro.

De hoogste jackpot die de Eurojackpot ooit uitdeelde, € 90 miljoen bruto, was op 14 oktober 2016 in Duitsland.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27049