Datum plaatsing: 06 april 2018

Driekorenconcert georganiseerd door het Binnendiezekoor's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het Binnendiezekoor, opgericht in het Jaar 2000 en van oorsprong bestaande uit Binnendieze- schippers en baliemedewerkers en later uitgebreid met meerdere vrijwilligers van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, organiseert op zaterdag 14 April in het Jheronimus Bosch Art Center aan de Hinthamerstraat te ‘s-Hertogenbosch een Driekorenconcert. De aanvang is om 20.00 uur en het zal eindigen omstreeks 22.30 uur. De toegang tot dit evenement is gratis en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Het is raadzaam en gewenst om uw reservering via 1804pa@gmail.com te doen.
Het Binnendiezekoor zal onder leiding staan van onze bezielende /vakkundige/inspirerende dirigent Theo Kroon. Dit concert zal tevens zijn afscheidsconcert zijn, na jarenlang ons koor te hebben geďnspireerd en is voor hem het afscheid van zijn meer dan vijftig jarige dirigentenloopbaan. Het koor zal bijgestaan worden door onze eveneens vertrouwde en vakkundige accordeoniste Yvonne Willemse.
Aan het concert nemen deel:
·Het Binnendiezekoor zal o.a. schippersliederen; shanty s , liederen over de Binnendieze alsmede andere melodieuze nummers ten gehoor brengen.
·Het Vocaal Ensemble All Women opgericht in 1998 o.l.v. de dirigente/zangpedagoge Ien Bouwmans zal een breed a-capella repertoire zingen in verschillende stijlen en talen, zowel klassiek als met een twist/musical/pop- en wereldmuziek.
·Het schipperskoor de Maessangers uit Grave o.l.v. dirigent C.Broens zal zeemansliederen en shanty s en andere populaire songs ten gehoor brengen. Zij zullen bijgestaan worden door 2 accordeonisten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12714