Datum plaatsing: 07 april 2018

Dementiemaatjes gezocht's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Welzijn Divers is op zoek naar vrijwilligers die mensen met dementie gezelschap willen bieden, er met hen op uit willen gaan of een meer begeleidende rol op willen pakken door ondersteuning te bieden bij praktische zaken. Wij krijgen vragen vanuit ons totale werkgebied ’s-Hertogenbosch. Het aantal mensen met dementie dat thuis woont, groeit gestaag en zal verder toenemen. We matchen vanuit gemeenschappelijke interesse.

Informatiebijeenkomst voor belangstellenden
Dinsdag 17 april om 19.30 uur bent u welkom bij Welzijn Divers, Rogier van der Weydenstraat 2, voor een informatiebijeenkomst i.v.m. belangstellende dementiemaatjes. Tijdens de informatiebijeenkomst ontvangt u informatie over wat Welzijn Divers van u als toekomstige vrijwilliger verwacht en wat wij u te bieden hebben. Natuurlijk zijn wij geďnteresseerd in al uw vragen, zodat u daarna een afgewogen besluit kunt nemen of u al dan niet aan de slag wil als dementiemaatje.

Verdiepingsbijeenkomsten
Wij bieden u tevens verdiepingsbijeenkomsten aan, voorafgaande aan en na de koppeling. Deze bijeenkomsten dragen bij aan ontwikkeling van kennis en vaardigheden die u behulpzaam zijn in uw rol als vrijwilliger.

Informatie en aanmelden
Heeft u 17 april geen tijd, geen probleem. Middels een kennismakingsgesprek kunnen we de informatie ook met u doorspreken, waarna u kunt besluiten of u aan de slag wil gaan als dementiemaatje. Heeft u vragen of wilt u zichzelf aanmelden voor de informatiebijeenkomst, neem contact op met: Sonja Boerman T: 06-21596825 of E: s.boerman@divers.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26778