Datum plaatsing: 09 april 2018

Bijzonder “miniconcert” Laeti Cantando Berlicum


Bijzonder “miniconcert” Laeti Cantando Berlicum


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Op zondag 15 april 2018 houdt belcantokoor Laeti Cantando uit Berlicum een bijzonder miniconcert in de Theaterzaal van Den Durpsherd in Berlicum.
Doelstelling van dit concert is het werven van nieuwe leden door middel van een Sing-a-long miniconcert. De Theaterzaal zal met een caféopstelling –tafels en stoelen- worden omgetoverd tot een gezellige gelegenheid waarin het koor zich tijdens het concert regelmatig zal vermengen met het aanwezige publiek, dat op haar beurt gestimuleerd zal worden om bekende nummers mee te zingen.
Op deze manier kan het publiek kennis maken met het koor en haar repertoire.
Het repertoire tijdens dit miniconcert zal bestaan uit bekende (meezing) musicalnummers van ondermeer A.L. Webber en E. John en een aantal koornummers van Bach, Beethoven en Verdi.
Gemengd koor Laeti Cantando bestaat reeds 36 jaar, telt 60 leden en repeteert elke maandagavond om 19.30 uur in Den Durpsherd. Het koor staat onder leiding van Annemieke Kamphuis en wordt tijdens concerten en repetities met piano begeleid door Toon Bierman.
Wij hopen dat uw interesse in dit bijzondere miniconcert wordt geprikkeld en zien u graag –misschien als toekomstig koorlid- terug in de Theaterzaal van Den Durpsherd.
Theaterzaal Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258KB Berlicum
Zondag 15 april 2018, aanvang 12.00 uur
Toegang is gratis!

Zie voor meer informatie: www.laeticantando.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11918