Datum plaatsing: 29 maart 2018

Toerwielertocht met ook Ladies Ride op 8 april in Heesch


Toerwielertocht met ook Ladies Ride op 8 april in Heesch


Heesch (Bernheze): Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch organiseert op zondag 8 april haar jaarlijkse voorjaarsklassie-ker Toch(t) Effe Weg voor wielertoeristen. Het parcours is grotendeels vernieuwd en voert over mooie landelijke wegen door de Meierij met halverwege de route een pauzeplaats. De route is volle-dig uitgepijld. De afstand is naar keuze 75 of 100 km.

Inschrijven kan van 7:30 tot 9:00 uur bij de startlocatie Café ’t Tunneke, ’t Dorp 148 te Heesch. NTFU-leden kunnen met hun pas inschrijven via ‘scan en go’. NTFU-leden betalen € 3,00, niet leden betalen € 4,00.
Ladies Ride
Om 9:00 uur start de Ladies Ride; alle sportieve vrouwen met een racefiets kunnen aansluiten bij één van de damesgroepen van TWC De Voorsprong voor een groepstocht over het parcours van de 75 km. Afhankelijk van het aantal dames worden er verschillende snelheidsgroepen gevormd.
Toertochten fietsen
TWC De Voorsprong uit Heesch is een toerwielerclub en biedt iedereen met een racefiets de mogelijk-heid om in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club zes fietsgroepen waaronder twee damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat een ieder op een passend niveau kan fietsen.
Meer informatie is te vinden op www.twcdevoorsprong.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14804