Datum plaatsing: 29 maart 2018

Afsluiting Strandraceseizoen 2017-2018 Team Invicta Watches


Afsluiting Strandraceseizoen 2017-2018 Team Invicta Watches


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Op vrijdag 23 maart maakten ruim 60 belangstellenden gebruik van de uitnodiging om de afsluiting van het strandraceseizoen van renners en management van Team Invicta Watches bij te wonen.
Bij gastpartners Coast Spas Europa en Art of Living Well op De Brand in ’s-Hertogenbosch vond de afsluitende avond plaats.
De avond stond in het teken van het afgesloten seizoen 2017-2018, “Waar staat het team op dit moment?” en “Wat is de toekomstvisie van renners en management voor de komende jaren?” Dit alles in relatie tot de materiële en financiële mogelijkheden (lees: mogelijkheden van hoofdsponsor Invicta Watches en de overige sponsoren).
De prestaties van het afgelopen seizoen waren bovenmatig groot. Diverse truien (EK, NK, Regelmatigheidsklassement etc.) werden door de renners en rensters binnengehaald. De terugblik op Brabants Beach Battle met een compilatiefilm van Coers Branding werd bij herhaling getoond.
Renners werden bevraagd naar hun ervaring en prestaties in het team. Johnny Hoogerland was wegens werkzaamheden in het buitenland verhinderd om als renner van Team Invicta aanwezig te zijn.
Veel belangstelling voor deze avond ging uit van de sponsoren, maar ook de mensen (lees: werkers in het veld) die allerlei hand- en spandiensten voor de ploeg vervullen. Denk hierbij aan de parcoursbouwers van de Brabant Beach Battle op het E3-Strand in Eersel.
De renners van Team Invicta bereiden zich op dit moment voor op wedstrijden op de weg. Renster Pauliena Rooijakkers heeft de overstap gemaakt naar het team van Marianne Vos; Waouwdeals.be.
Team Invicta kan terugkijken op een geslaagd strandraceseizoen en blikt op dit moment vooruit op de strandracewedstrijden voor seizoen 2018-2019. Aan het eind van de avond ontvingen sponsoren woorden van dank en een bos bloemen als blijk van waardering voor hun ondersteuning.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14763