Datum plaatsing: 01 april 2018

Oliver Pesch plus Bo en Maud van den Berg in de HangOp


Oliver Pesch plus Bo en Maud van den Berg  in de HangOp


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Komende Open Poduim-avond in de HangOp hebben we twee optredens. Beide singer-songwriters. We trappen af met de zusjes van den Berg en Oliver Pesch besluit de avond.

Bo en Maud van den Berg
Bo zit nu in het 2e jaar van het Arcus college voor zang. Hiervoor heeft ze de VOCO (vooropleiding conservatorium) behaald. Naast piano- en zanglessen geven, treedt ze ook regelmatig op. Maud zit nu in haar 5e jaar van de VOCO, en volgt daarnaast op zaterdagen de RAAC (rockacademie auditiecoaching) in Tilburg voor songwriting. Ze hoopt volgend jaar na haar examen auditie te kunnen doen op de Rockacademie en vervolgens aangenomen te worden als singer/songwriter. Zelf geeft ze nu gitaarles en probeert ze zo veel mogelijk op te treden. Hun inspiratie halen ze uit artiesten als Michael Prins en Anne-Marie. Dit is ook goed terug te horen in de muzikale klanken van deze twee zussen.

Oliver Pesch
Oliver Pesch is een 19-jarige singer-songwriter uit Rotterdam die zijn muziek op de blues en folk van de jaren 60 en 70 inspireert. Door traditionele invloeden met eigen ideen te mengen ontstaat een eigen geluid dat opvalt in het hedendaagse muzieklandschap. Oliver is sterk benvloed door The Beatles, James Taylor, Paul Simon, Crosby, Stills & Nash, en Blake Mills. Met zijn zeskoppige band won hij in 2016 al de Kunstbende en momenteel werkt hij aan zijn eerste solo EP.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12948