Datum plaatsing: 02 april 2018

Meidenwerk@Checkpoint HeeschHeesch (Bernheze): Iedere dinsdagavond zal de ruimte boven alleen toegankelijk zijn voor meiden. Met een eigen ingang met rode loper die naar het meidendomein leidt.

Hier staan de meidenwerkers klaar, een team van een deskundige meidenwerker, stagiaires en vrijwilligers, om er een gezellige en leerzame avond van te maken. Kletsen, chillen, filmpje kijken, nagels lakken enzovoort. Maar ook leren grenzen te stellen, zorgen voor jezelf (en een ander) en je talenten in te zetten voor de maatschappij. Als er meiden zijn die bijvoorbeeld een zelfverdedigingscursus willen volgen of hun oppasdiploma willen halen, dan zal er samen met de meiden op zoek worden gegaan naar iemand die dit kan geven.

Vanaf 18.00 kunnen meiden van 10 tot en met 14 jaar binnen komen wandelen. Het meidenwerk duurt tot 21.00 uur.
De avonden zijn gratis en inschrijven is ook al niet nodig en...er is ook nog gratis wifi. Ouders mogen uiteraard de eerste keer meekomen om te zien waar hun dochter heen gaat.

Voor meer informatie of vragen kun je bellen of appen naar 06- 57098584 of mailen naar sanne.vansusteren@ons-welzijn.nl. Ook met vragen over andere activiteiten van het jongerenwerk kun je hier terecht. Wij bieden kickbokslessen, huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs, woensdagmiddagactiviteiten groep 7/8, zakgeldproject en nog veel meer aan. Daarnaast spelen we in op vragen die er liggen, dus bel/app/mail ons vooral!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26577