Datum plaatsing: 07 april 2018

Alpe d’Huzes uitdaging van ‘Fietsmaatjes en Co’


Alpe d’Huzes uitdaging van ‘Fietsmaatjes en Co’


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op de eerste dag van ‘Rosmalen Avenue’ vrijdag 6 april, vond er vanaf 20.00 uur een benefietconcert plaats in de Spiegeltent op de Driesprong met als doel een zo hoog mo-gelijk bedrag bijeen te halen voor Alp d’Huzes.
De beide bands: ACT83 en Donkey Groove 2.0 en de presen-tator van deze avond, Douwe Homma, werkten hieraan be-langeloos mee.
Jos Heijmans, lid van ACT83, gaat met zijn team ‘Fiets-maatjes en Co’ op donderdag 7 juni de uitdaging aan al lo-pende of fietsende de Alp d’Huzes te beklimmen.
Jos is extra gemotiveerd daar hij zijn vrouw Gerry aan de vreselijke ziekte kanker heeft verloren in 2016.
Het team ‘Fietsmaatjes en Co’ bestaat uit: Jos Heijmans en Anja van den Boogaard die lopend de strijd aangaan en Elco Heijmans, Marcel Voets, Charelle van Helvoirt en Jos van Helvoirt willen al fietsende de top bereiken.
De verzorging en begeleiding van het team is in goede han-den van Judith Voets, Marjolein Heijmans en Henriette van Helvoirt.
Bij opbod werden er diverse kavels verloot die door mid-denstanders beschikbaar waren gesteld en de opbrengst ging naar de deelnemers aan de Alpe d’Huzes.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26347