Datum plaatsing: 09 april 2018

100 jaar Harmonie Wilhelmina: Mega schuimparty Scratch Special


100 jaar Harmonie Wilhelmina: Mega schuimparty Scratch Special


Den Dungen (Sint-Michielsgestel): Op 2 mei a.s. bestaat Harmonie Wilhelmina 100 jaar. Dit wordt gevierd op 27, 28 en 29 april 2018. Op deze dagen worden niet minder dan vijf grote evenementen georganiseerd. In dit artikel lichten we het evenement ‘Scratch Special’ uit.
Zoals de naam al doet vermoeden heeft Harmonie Wilhelmina voor dit evenement de samenwerking opgezocht met de organisatie van Scratch XXL. Scratch XXL is het carnavalsfeest van de regio voor de jeugd van 12 tot 18 jaar. Samen geven Harmonie Wilhelmina en Scratch XXL op vrijdagavond 27 april, vanaf 20.00 uur, een MEGA schuimparty in de Jacobahallen (Hooidonksestraat 11 in Den Dungen). De entree is gratis.

Vette beats en remixen
Naast meters schuim wordt de hal gevuld met vette beats en remixen. Van 20.00 tot 22.00 uur zullen dj Max (@max_vrhl) en dj Luca (@lucadonkers) uit Den Dungen iedereen laten stuiteren.
Om 22.00 uur geven zij de knoppen aan dj Matsoe Matsoe. Matsoe Matsoe draait op spectaculaire zomertours in Europa, in clubs in heel Nederland en nu dan ook in Den Dungen! Met Matsoe Matsoe is het 100% feest! Matsoe Matsoe weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken. Zijn draaistijl is opzwepende house muziek afgewisseld met de lekkerste Urban, eclectische beats en freestyle. In de zomer van 2016 ontmoette Matsoe Matsoe MC MYLO in het zonnige Sunny Beach in Bulgarije. Samen hadden zij een ongelofelijke klik en sindsdien treden zij samen als act op. Matsoe Matsoe en MC MYLO zijn beide van de partij!
Na de act van Matsoe Matsoe en MC MYLO brengen dj Max en dj Luca de avond tot een zinderend einde en draaien zij door tot 00.30 uur.

Schuimparty-proof
Dus blok vrijdagavond 27 april in je agenda, stel een outfit samen dat schuimparty-proof is en kom naar de Jacobahallen in Den Dungen voor dit zinderende feest. Een kaartje kopen is niet nodig.

Meer informatie over de andere evenementen tijdens het jubileumweekend: www.wilhelminadendungen.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14056