Datum plaatsing: 29 april 2018

Coverbands van formaat op het ‘Bevrijdingsplein’ Rosmalen


Coverbands van formaat op het ‘Bevrijdingsplein’ Rosmalen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Satisfaction Rosmalen juicht het toe dat er op 5 mei een Bevrijdingsplein wordt ingericht. Leander Pennings, een grote kartrekker bij Satisfaction: “Samenwerking wordt door Satisfaction omarmd in welke vorm dan ook. Het Bevrijdingsplein is hier een goed voorbeeld van. Satisfaction draagt graag een steentje bij in de organisatie van het programma en vult met heel veel plezier het avondprogramma in. De toegangs is gratis.

We hebben twee coverbands van niveau kunnen vastleggen waardoor een aantrekkelijke avond in het verschiet ligt. De avond van het Bevrijdingsplein wordt ingevuld door Fellow Session en Knock-Out. Twee bands die van ongeveer 19.00 tot 23.00 uur bij toerbeurt het podium beklimmen en het festival spetterend gaan afsluiten.

Fellow Session
‘Old meets young!’ Een goede balans van 40 jaar pop- en rockmuziek voor moeders en dochters en vaders en zonen…. Voor iedereen dus! Fellow Session is een fraaie mix van muzikaliteit, professio-naliteit en ervaring. De band laat over een ding geen twijfel bestaan. Muziek is passie!! Met de Rosmalense zangeres Kris van Son in de gelederen wordt de band verder compleet gemaakt door Tessa Hendrikx, Leroy Carli, Thijs Mooren en Bart Van Deursen. Fellow Session brengt onder andere nummers van Alanis Morisette, Skunk Anansie, Melissa Etheridge, Anouk, Pink, Katy Perry en Amy Winehouse.

KnockOut
Ook een band met een paar Rosmalense muzikanten in de gelederen, waaronder Edwin van Rutten en Mark Swanenberg. Met een menukaart vol hits, een knetterende blazerssectie en meerstemmige zang zorgt KnockOut voor één groot feest: Entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer. Met hits, medleys en mash-up’s van bekende lekkere oude en nieuwe dans en feest classics staat KnockOut garant voor een mooie afsluiting van het Bevrijdings-plein.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15432