Datum plaatsing: 24 april 2018 - Laatst gewijzigd: 23-04-2018 06:32:33

SJV Koningsdag 2018 in RosmalenRosmalen ('s Hertogenbosch): SJV pakt op Koningsdag vrijdag 27 april 2017 flink uit! De feestdag wordt geopend met het defilé voor kinderen uit groep 1 t/m 6. We verzamelen vanaf 10.15 op de Driesprong. Kinderen komen met hun versierde fiets, step of bolderkar en trekken samen door het dorp. Per leeftijdscategorie zal een jury het mooist versierde voertuig kiezen. Om 10.30 uur vertrekken we vanaf de Driesprong.

Kinderrommelmarkt
In de Dorpsstraat is er vanaf 12.00 uur een kinderrommelmarkt voor de kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het is de bedoeling dat je zelf een kleedje meebrengt waar je jouw spulletjes (geen levende dieren) uit kunt stallen en verkopen. Een plaatsje kost €2,00. Wij komen bij je langs om af te rekenen. Je ontvangt, naast een betaalbewijs, ook een lotnummer voor de loterij. De spullen die je niet verkoopt neem je aan het einde van de middag natuurlijk weer mee naar huis. Let op: de winkels kunnen open zijn, dus ga niet voor de ingang van de winkels zitten.

Schminken en knutselen
Op de Driesprong pakt SJV uit met zowel schmink als knutselen. Wil jij geschminkt worden of heb je zin om te knutselen? Dan ben je van harte welkom vanaf 13.00 uur!

Voorstellingen
Het centrale punt van deze dag is de Driesprong. Daar is van alles te doen. Kinderen kunnen zich laten schminken en ook zijn er verschillende voorstellingen. Een DJ draait muziek tussen de ‘optredens’. Kom kijken, luisteren en meedoen met het spetterende optreden op de podiumwagen op de Driesprong. Rond 14:00 en 15:15 vinden er twee interactieve voorstellingen plaats van Mad Science!!!

Loterij
Iedere deelnemer aan de kinderrommelmarkt heeft bij betaling een lotnummer gekregen. Om 15:50 zal uit deze lotnummers een winnaar gekozen worden die naar huis gaat met een spetterende prijs!

Om 16.00 sluiten wij ons programma af en neemt de horeca het over.
Tijdens en na het SJV-programma zal er muziek aanwezig zijn op de Driesprong, Kortom: groot feest in het centrum van Rosmalen op vrijdag 27 april!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25290