Datum plaatsing: 22 april 2018

Vrienden van Wilhelmina Live


Vrienden van Wilhelmina Live


Den Dungen (Sint-Michielsgestel): Op 2 mei 2018 bestaat Harmonie Wilhelmina 100 jaar. Dit wordt gevierd op 27, 28 en 29 april 2018. Op deze dagen worden niet minder dan vijf grote evenementen georganiseerd. Deze keer lichten we het evenement ‘Vrienden van Wilhelmina Live’ uit.

In haar 100-jarige bestaan heeft Harmonie Wilhelmina veel vrienden gemaakt en niet in de laatste plaats veel muzikale vrienden. Harmonie Wilhelmina heeft veel van deze muzikale vrienden uitgenodigd om op zaterdag 28 april, vanaf 19.30 uur, een onvergetelijke avond neer te zetten. Zij treden dan sámen met het harmonieorkest en de slagwerkgroep op. Dat vindt plaats in de Jacobahallen (Hooidonksestraat 11 in Den Dungen).
Zo zal Baby Blue zowel als combo én als band optreden met de harmonie. De roots van Baby Blue liggen bij de harmonie, maar de heren hebben sindsdien hard aan de weg getimmerd. Hun energie en enthousiasme zijn onveranderd en dit slaat bij ieder optreden over op het publiek.
Daarnaast betreden deze avond in totaal dertien vrienden het podium. Daarbij zitten oude en zeer gewaarde vrienden zoals Albert Benjamins, Ben Kok en Jolanda Cools, het koor Crescendo, de band Koelcell, maar ook meer recente vrienden zoals mezzo sopraan Simone van Seumeren en musicalzanger Ton Sieben. De vrienden treden in wisselende samenstelling op met het harmonieorkest, de slagwerkgroep en met elkaar. Precies zoals dat gaat met echte vrienden!
Rond 23.00 uur draagt de harmonie het podium over aan de heren van Baby Blue. Zij verzorgen de after-party tot 01.00 uur.

Staanplaatsen zijn nog beschikbaar
Kortom, wij zien u graag op zaterdag 28 april in de Jacobahallen in Den Dungen. De zaal is open om 19.00 uur. Een kaartje kost € 5,-. Kaarten zijn te koop bij HCR Boer Goossens in Den Dungen, Primera Kapteijns in Sint-Michielsgestel en boekhandel Mieke Wijgergangs in Berlicum. Graag contant en gepast betalen. Bij inlevering van het kaartje bij binnenkomst krijgt u twee consumptiebonnen en kunt u gratis gebruik maken van de garderobe. Per saldo is een kaartje dus gratis, maar zo weten we wel op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Alle zitplaatsen zijn inmiddels uitverkocht; staanplaatsen zijn nog wel beschikbaar. Wanneer u geen kaartje in de voorverkoop koopt, bent u zaterdagavond uiteraard nog steeds welkom om langs te komen. U betaalt dan uitsluitend de garderobe, maar de toegang kunnen we niet garanderen want vol = vol.

Meer informatie over deze en andere evenementen tijdens het jubileumweekend: www.wilhelminadendungen.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14050