Datum plaatsing: 23 april 2018

Reuvers Ontwikkeling & Bouw viert 50-jarig bestaan


Reuvers Ontwikkeling & Bouw viert 50-jarig bestaan


Lith (Oss): Dit jaar viert het Osse Reuvers Ontwikkeling & Bouw haar 50-jarig bestaan. Na de oprichting in 1968 heeft inmiddels de derde generatie Reuvers zijn intrede gedaan in het familiebedrijf. In de afgelopen jaren is Reuvers uitgegroeid tot een solide bouwer en ontwikkelaar met een team van 65 vaste medewerkers en een flink aantal nieuwbouwprojecten in Zuid- en Midden-Nederland.

Jubileumfeest
Met 3 generaties, bijna 200 projecten en maar liefst 3.100 woningen in 50 jaar was er dan ook alle reden voor een groots jubileumfeest. Dit vond afgelopen zaterdag plaats op de bedrijfslocatie aan de Maaskade. Personeel, relaties, familie en vrienden konden via de werkplaats met de timmerfabriek en spuiterij naar de tot feestzaal omgebouwde loods lopen. Hier werden de jubilarissen in het zonnetje gezet en kon onder het genot van een hapje en een drankje worden gefeest tijdens optredens van onder andere Frans Bauer en Django Wagner. Een bijzonder moment was daarnaast de onthulling van nieuwe logo van Reuvers Ontwikkeling & Bouw.

Directeur Tonnie Reuvers: Na 50 jaar bouwen en ontwikkelen kijken we met trots naar het verleden, waarderen we het heden en kijken we vol vertrouwen, maar altijd met een nuchtere blik, naar de toekomst.

Ontwikkelen en bouwen
Reuvers Ontwikkeling & Bouw is momenteel onder andere aan het bo uwen aan de Spoorlaan in Oss, in de Van der Marckstraat in Utrecht en in de kern van Oijen. Van appartementengebouw tot nieuwbouwwijk, van starterswoning tot vrijstaande villa. Alle projecten worden ontwikkeld met aandacht voor de locatie en de doelgroep, om zodoende tot het juiste product te komen. Traditioneel, gedegen en duurzaam gebouwd, met prefab onderdelen uit de geavanceerde werkplaats. Altijd volgens de laatste bouweisen, maar als het kan nog een stapje verder dan dat.

Het team van Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14804