Datum plaatsing: 23 april 2018

Inschrijving Schellentoernooi 2018 geopend


Inschrijving Schellentoernooi 2018 geopend


Nistelrode (Bernheze): Zaterdag 2 juni is alweer de zevende editie van het jaarlijkse Schellen Toernooi. De perfecte gelegenheid om de voetbalschoenen aan te trekken en samen met je collega's, vrienden, zaalvoetbalteam, familie of vage bekenden de groene weide te betreden. In teams van 6 personen wordt er vanaf half 3 in de middag gespeeld en tussendoor kan er worden genoten van een frietbuffet. In de avond is er een feestavond met dj voor alle deelnemers, supporters en fans van een feestje.

De organisatie wil proberen om zowel een heren- als damescompetitie op te starten dit jaar. Bij voldoende animo zal deze doorgang vinden, maar in het andere geval kunnen de dames(teams) gewoon aansluiten bij de overige teams. Iedereen boven de 16 jaar is van harte welkom en de kosten bedragen (inclusief frietbuffet) per team slechts Ä 25,-!

De inschrijving is geopend en loopt tot 20 mei. Op de website van RKSV Prinses Irene (www.rksvprinsesirene.nl) is het inschrijfformulier te vinden. Daarnaast is het event te vinden op Facebook. Bij vragen of opmerkingen, kan er contact worden opgenomen met Luuk van der Heijden (06-23585130, luuk_vd_heijden@hotmail.com). Reageer snel, want vol = vol!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14345