Datum plaatsing: 23 april 2018 - Laatst gewijzigd: 23-04-2018 17:11:56

Lintje voor de heer Theo van de Ven


Lintje voor de heer Theo van de Ven


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Op 20 april 2018 werd de heer T.J. (Theo) van de Ven uit Berlicum (geboren 23 juli 1947) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding tijdens de openingsactiviteit van het 25-jarig jubileumjaar van sociaal cultureel centrum Den Durpsherd.

Vanaf de start in 1983 is de heer Van de Ven als technicus actief voor de Lokale Omroep in Berlicum. Bij de bouw van de studio heeft hij een aanzienlijk deel van de werkzaamheden uitgevoerd. Sinds 1987 was hij niet alleen technicus maar ook huismeester van de studio en leverde hij een belangrijke bijdrage aan de uitzendingen. In 1996 is de heer Van de Ven overgestapt naar de nieuwe fusie-omroep Lokaal 7. Op locatie-uitzendingen bouwt hij de tijdelijke studio’s op en af.

Vanaf de opening van sociaal cultureel centrum Den Durpsherd in Berlicum (1993) heeft de heer Van de Ven allerlei werkzaamheden verricht die wezenlijk hebben bijgedragen aan het goed functioneren van het cultureel centrum. Vrijwel dagelijks was en is hij in Den Durpsherd te vinden, zorgt hij voor licht en geluid bij voorstellingen en uitvoeringen en verricht hij ook allerlei onderhoudswerkzaamheden en voorkomende klussen. Hij doet dit samen met een groep collega’s die voor Den Durpsherd en de gebruikers van grote waarde zijn.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

familie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14250