Datum plaatsing: 24 april 2018

DiabetespatiŽnten Oss en omgeving welkom op Nationale DiabeteschallengeRegio (Oss): Op diverse plaatsen in de regio doen Bernhoven en Synchroon mee met de Nationale Diabeteschallenge (NDC) van de Bas van de Goor Foundation. In de regio Oss is nog plaats voor deelnemers.

Bewegen is goed voor iedereen, maar zeker ook voor mensen met diabetes. De NDC is een wandelprogramma waarin mensen met diabetes in ongeveer zestien weken in Ďkleine stappení samen wandelen en trainen om uiteindelijk op 30 september op een centrale locatie met zijn allen de laatste kilometers af te leggen. Bewegen kan een ingrijpend positief effect op de gezondheid hebben, zelfs zů ingrijpend dat mensen soms helemaal met medicijnen kunnen stoppen.
Huisartsen van Synchroon en specialisten van Bernhoven dagen iedereen met diabetes uit om mee te doen. Wie de uitdaging aan wil nemen is op woensdag 9 mei welkom bij ĎOns Huis van de Zorgí aan de Coornherstraat 3 in Oss. Daar start om 9.00 uur de eerste wandeltocht.
Op www.nationalediabeteschallenge.nl/bernhovensynchroon/ kunt u zich aanmelden. Natuurlijk kan de huisarts of de diabetesverpleegkundige mensen die eerst meer willen weten nog informeren.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28111