Datum plaatsing: 02 mei 2018 - Laatst gewijzigd: 04-05-2018 22:19:39

Gratis taxatiedag voor munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten


Gratis taxatiedag voor munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder. Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of..... Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, oud papiergeld of ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard in deze financieel onzekere tijden?

Om die vraag te beantwoorden, houdt De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) in samenwerking met de stadsbibliotheek in 's-Hertogenbosch een GRATIS TAXATIEDAG op dinsdag 8 mei. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in de Stadsbibliotheek, Hinthamerstraat 72, 's-Hertogenbosch. Voor meer inlichtingen MPO, tel. 030-6063944. Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27934