Datum plaatsing: 29 april 2018

Boek over bewoners 't Woud en omgeving op stapel


Boek over bewoners 't Woud en omgeving op stapel


Berlicum (Sint-Michielsgestel): In december 2017 hield de HVBM weer een interessante dialezing uit de succesvolle serie over huizen en bewoners van straten en wegen in het buitengebied van Berlicum en Middelrode.
Dia’s van de huizen aan Zuid-Willemsvaart-zuid, Busselsteeg, Preutelsteeg, Ijzerenpoortweg, Waterstraat, Spurkstraat en Woud, zoals ze er nu uitzien, werden afgewisseld met dia’s van dezelfde huizen zoals ze er vroeger uitzagen. Ook dia’s van de (vroegere) bewoners werden, voor zover beschikbaar, getoond. De historie van de huizen en die van hun (vroegere) bewoners werd daarbij beknopt verteld.

Inmiddels is een fotoboek over de huizen en bewoners van het Woud en omgeving gemaakt. Het boek telt ruim 125 pagina’s op het formaat A4, in ringband, met een zeer groot aantal zwart–wit foto’s.
Het is vanaf maandag 7 mei voor € 18,00 te koop bij Boekhandel Mieke Wijgergangs, Mercuriusplein in Berlicum.

Er zijn nog eerder uitgegeven fotoboeken verkrijgbaar over huizen en bewoners van de Hooghei, de Loofaert, en de Wamberg, De Oude Bossche Baan en Hasseltsedijk.
Deze fotoboeken kunnen, zolang de zeer beperkte voorraad strekt, voor slechts € 16,50 eveneens worden gekocht bij de genoemde boekhandel.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24752