Datum plaatsing: 07 mei 2018

Aanmeldperiode glasvezel verlengdVinkel ('s Hertogenbosch): In Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat heeft iedereen tot 1 juli de tijd om voor glasvezel te kie-zen. Initiatiefnemer van de aanleg van het glasvezelnetwerk, E-Fiber, verlengd opnieuw de aan-meldperiode. De realisatie van het netwerk zal van start gaan als 40% van alle inwoners een glas-vezelabonnement bij een van de providers afneemt. Leen Gelderblom van E-Fiber: We zijn er bijna, om het minimale percentage te behalen geven we iedereen wat extra bedenktijd. Het is nu of nooit.

Informatie & inschrijfdagen
Onlangs is de Glasvezelkrant op de mat gevallen. Hierin legt E-Fiber uit wat de voordelen
van glasvezel zijn, waarom nu overstappen zo belangrijk is en wat het verschil is tussen de
providers. Daarnaast organiseert E-Fiber binnenkort speciale inschrijfmomenten in Nuland,
Vinkel en Geffen. Hier worden al je vragen over glasvezel beantwoord en kun je (als je wil)
direct een glasvezelabonnement afsluiten. Houd www.e-fiber.nl en de Facebook-pagina in
de gaten voor de data en locaties.

Nog 2 maanden!
Met de verlengde aanmeldperiode krijgen de inwoners van Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat een unieke kans om alsnog ja te zeggen tegen glasvezel. Als de drempel niet wordt gehaald, bete-kent dit dat de kans op een glasvezelnetwerk heel klein wordt. Dat terwijl steeds meer gemeen-ten de afgelopen jaren al de stap naar glasvezel namen. Naar alle tevredenheid, want glasvezel is de keuze voor de toekomst. Nu iedereen steeds meer data gebruikt (denk aan films downloaden, grote bestanden versturen, gamen), is een betrouwbare en snelle verbinding een must. Boven-dien is een abonnement in veel gevallen goedkoper dan een kabelabonnement.

Als we als dorp verschil willen maken, moeten we nu instappen.
Boy de Laat, ICTer uit Vinkel weet als geen ander hoe groot de voordelen van glasvezel zijn. De huidige kabelverbindingen zijn op termijn ontoereikend voor al ons internetgebruik. Als we klaar willen zijn voor de toekomst, moeten we nu voor glasvezel kiezen!

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief om nieuws en updates te ontvangen. Aanmelden kan via www.e-fiber.nl of houd de Facebook-pagina in de gaten.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28591