Datum plaatsing: 22 mei 2018

FietsENmenu 2018 bij Satisfaction RosmalenRosmalen ('s Hertogenbosch): Na het vijftigjarig bestaan en de XXL editie van vorig jaar pakt Satisfaction Rosmalen de formule van FietsENmenu weer op zoals in 2016 : Vanuit Rosmalen gaan de deelnemers met een bus (fiets gaat in een vrachtwagen) naar een bestemming ‘onbekend’. Vervolgens fietst men in groepjes weer terug naar Rosmalen. De zestiende editie van FietsENmenu is zaterdag 26 mei en wederom dag- en deels avondvullend.

FietsENmenu is bij uitstek een prima gelegenheid om met vrienden, familie, buren of wie dan ook een dagje te vertoeven. Kort gezegd is het in feite een culinaire fietstocht.

In groepjes –je stelt zelf je groepje samen- pendel je kris kras door een prachtige omgeving. Onderweg is er van tijd tot tijd de gelegenheid om volop te genieten van culinaire hapjes. Daarnaast worden enkele laagdrempelige opdrachten uitgevoerd en hier en daar beantwoordt men wat vragen. Geen wetenschappelijke quiz, maar gewoon voor de lol.

De lengte van de route blijft makkelijk te behappen. Zo’n 35 à 40 kilometer, én dat verdeeld over de gehele dag.
Welke locaties worden bezocht, blijft een verrassing.

Vanaf 10.30 uur melden de eerste groepjes zich bij Café d’n Beer aan de Dorpsstraat in Rosmalen.

Daar krijgt men al de nodige ‘documenten’. De fietsen worden voorzien van beschermingsmateriaal en in de vrachtwagen gezet. Vervolgens stap je in de bus met bestemming ‘onbekend’.

De bus rijdt twee keer. Dit betekent dat er wat tijdsverschil zal zijn tussen het vertrek van de eerst en tweede ‘busgroep’.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28356