Datum plaatsing: 21 mei 2018

Laatste week voorverkoop jubileumseizoen De Lievekamp


Laatste week voorverkoop jubileumseizoen De Lievekamp


Oss (Oss): De voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen bij theater De Lievekamp is van start gegaan. Dit jaar is dat extra bijzonder, want De Lievekamp viert komend seizoen haar 50-jarig jubileum. De programmabrochure wordt deze week huis-aan-huis verspreid in de gemeente Oss en in Heesch en ook staat het nieuwe programma op de website van De Lievekamp.

Komend seizoen viert theater De Lievekamp met trots haar gouden jubileum. Een jubileumseizoen vraagt om een extra mooi programma en dat is gelukt: nóg meer grote namen dan het afgelopen seizoen en nóg meer voorstellingen. Zo spelen aankomend seizoen onder andere cabaretiers Bert Visscher, Claudia de Breij en Freek de Jonge hun nieuwe voorstelling in De Lievekamp. Ook zijn de musicals ‘Evita’, ‘Soof’ en ‘The Bridges of Madison County’ te zien en treden Racoon en Jan Smit op tijdens het nieuwe seizoen. In september gaat het jubileumseizoen van start met onder andere de voorstellingen van Hans Klok en Herman van Veen. Beiden komen zij twee avonden naar Oss. Ook viert het theater in september uitgebreid haar 50-jarig bestaan met een feestelijk jubileumweekend.

Nieuw in 2018/2019: live verbinding Royal Opera House London
Met ingang van het nieuwe seizoen introduceert theater De Lievekamp een nieuw concept: een live verbinding met het Royal Opera House in London. Maar liefst vijf opera’s en zes balletten, live in HD te zien en met surround geluid te horen in de Rabo Zaal. Daarnaast blijft het bestaande opera aanbod van De Lievekamp gewoon bestaan.

Toewijzing door middel van loting en ‘Best available seat’
Iedereen kan via de website van theater De Lievekamp uit het totale aanbod van ruim 200 producties een keuze maken. Tot maandag 28 mei kan men kaarten bestellen via de website (www.lievekamp.nl) of het bestelformulier. Vervolgens zullen de kaarten door middel van loting en het BAS-systeem (Best Available Seat) worden toegewezen. Hierbij worden de aanvragen met minimaal 5 voorstellingen als eerste behandeld en de losse kaartaanvragen worden in de tweede lotingsronde verwerkt. Bestellingen die na 28 mei binnen komen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11903