Datum plaatsing: 26 mei 2018

Midzomer Muziekspektakel in Vinkel


Midzomer Muziekspektakel in Vinkel


Vinkel ('s Hertogenbosch): ODIO is volop bezig met de voorbereidingen van het Midzomer Muziekspektakel wat wordt gehouden op zaterdag 30 juni 2018. Langzamerhand een goede traditie geworden, beginnen we de avond met een BBQ op het Pastoor Vogelsplein. Bij de Coop kan men kunnen gaan sparen om gratis aan de BBQ te kunnen meedoen. De slagwerkgroep en het harmonieorkest zetten de Movienight in met op de achtergrond de filmbeelden. Koor Proko verzorgt vocaal een belangrijke bijdrage. Alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de avond af met een Meezingfestijn door koor Derplu en de Derplu-band. Hierin kan het publiek actief meezingen of gewoon gezellig samen zijn terwijl de kelen gesmeerd kunnen worden. Kaartjes kosten slechts 5 euro en zijn medio mei te koop bij onze leden, bij de Coop en t Zijl.

Vinkelse Braderie
Op de eerste zondag van juli, dd. 1 juli, de Vinkelse Braderie.
Op het Pastoor Vogelsplein is een sfeervolle markt met gebruikte spullen maar ook nieuwe producten op de kramen en de kofferbakverkoop. Vinkelse ondernemers presenteren zich met originele, verrassende stands. Wil jij ook op de Vinkelse Braderie staan? Neem contact op met tel 06-82656722 of via markt@harmonieodio.nl
Op het terras live muziek en volop aanbod voor een hapje en een drankje. Optredens van de jeugdorkesten van ODIO vanaf 10.30 uur en blaaskapel Ut Kumt Goed. Voor de kinderen is er volop vermaak.
Een gedeelte van het plein wordt gereserveerd voor de trikes, oldtimer brommers en motoren.
s Middags vanaf 13.00 uur gaat in de feesttent het dak er af met Black Sell, live muziek van Vinkelse bodem. Er mag gedanst worden!

Molen-wandeltocht
Als onderdeel van de Vinkelse Braderie, om de dag sportief te kunnen beginnen organiseert ODIO samen met Stichting De Vinkelse Molen mooie wandeltochten door de omgeving. De Molen-wandeltocht eindigt op de Vinkelse Braderie.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27780