Datum plaatsing: 21 mei 2018

Aanmeldperiode glasvezel verlengdVinkel ('s Hertogenbosch): In Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat heeft iedereen tot 1 juli de tijd om voor glasvezel te kiezen. Initiatiefnemer van de aanleg van het glasvezelnetwerk, E-Fiber, verlengd opnieuw de aanmeldperi-ode. De realisatie van het netwerk zal van start gaan als 40% van alle inwoners een glasvezelabonne-ment bij een van de providers afneemt. Leen Gelderblom van E-Fiber: “We zijn er bijna, om het mi-nimale percentage te behalen geven we iedereen wat extra bedenktijd. Het is nu of nooit.”

Informatie & inschrijfdagen
Onlangs is de Glasvezelkrant op de mat gevallen. Hierin legt E-Fiber uit wat de voordelen van glasvezel zijn, waarom nu overstappen zo belangrijk is en wat het verschil is tussen de providers. Daarnaast organiseert E-Fiber binnenkort speciale inschrijfmomenten in Nuland, Vinkel en Geffen. Hier worden al je vragen over glasvezel beantwoord en kun je (als je wil) direct een glasvezelabonnement afsluiten. Houd www.e-fiber.nl en de Facebook-pagina in de gaten voor de data en locaties.

Nog ruim 1 maand!
Met de verlengde aanmeldperiode krijgen de inwoners van Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat een unieke kans om alsnog ja te zeggen tegen glasvezel. Als de drempel niet wordt gehaald, betekent dit dat de kans op een glasvezelnetwerk heel klein wordt. Dat terwijl steeds meer gemeenten de afgelo-pen jaren al de stap naar glasvezel namen. Naar alle tevredenheid, want glasvezel is de keuze voor de toekomst. Nu iedereen steeds meer data gebruikt (denk aan films downloaden, grote bestanden ver-sturen, gamen), is een betrouwbare en snelle verbinding een must. Bovendien is een abonnement in veel gevallen goedkoper dan een kabelabonnement.

“Als we als dorp verschil willen maken, moeten we nu instappen.”
Boy de Laat, ICT’er uit Vinkel weet als geen ander hoe groot de voordelen van glasvezel zijn. “De huidi-ge kabelverbindingen zijn op termijn ontoereikend voor al ons internetgebruik. Als we klaar willen zijn voor de toekomst, moeten we nu voor glasvezel kiezen!”

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief om nieuws en updates te ontvangen. Aanmelden kan via www.e-fiber.nl of houd de Facebook-pagina in de gaten.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14587