Datum plaatsing: 21 mei 2018

Nuland bijna hartslag veiligNuland ('s Hertogenbosch): Op korte termijn, liefst voor de zomer vakantie willen we zorgen dat Nuland Hartslag VEILIG is. Samen met de EHBO Nuland wordt er momenteel hart gewerkt om alle aanwezige AEDís naar buiten geplaatst te krijgen en deze aan te melden bij de stichting Hartslag Nu.
Ook komen er weer nieuwe reanimatie en reanimatie herhaling lessen. De EHBO zal hiervoor op korte termijn weer oproepen gaan plaatsen zodat we ook voldoende mensen hebben om de AEDís te kunnen bedienen en mensen te kunnen reanimeren. Kosten van deze opleidingen kunt U als U een aanvullende ziektekosten verzekering hebt geheel vergoed krijgen. Het ontbreekt ons nog aan de gelden om de laatste AED aan te kunnen schaffen om onze gehele gemeenschap hartslag veilig te hebben, kunt U of Uw bedrijf ons helpen, de kosten zijn geheel bij de belastingen aftrekbaar.
Meer weten neemt contact op met Nico van Nuland tel.06-53394851 of e-mail nicovannuland@gmail.com.
Ook gedeeltelijke vergoeding van de aanschafkosten zou ons flink kunnen helpen. We hebben recentelijk zelfs twee nieuwe AED geschonken gekregen van de Stichting Hartveilig, waarvoor onze grote dank.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29763