Datum plaatsing: 22 mei 2018

Filmmiddag in De WellenOss (Oss): Op zondag 27 mei a.s. organiseert De Wellen in Oss van 13.30 - 16.30 uur een filmmiddag. De film ĎSarah prefers to runí wordt getoond, en er is gelegenheid om daarna gezellig na te praten. De Wellen organiseert de middag in samenwerking met het COC Noordoost Brabant, een organisatie die opkomt voor de belangen van homoseksuele vrouwen en mannen.

De film ĎSarah prefers to runí gaat over Sarah, een begaafde, jonge midden-afstandsloper. Haar leven verandert als ze wordt toegelaten tot Quebec's beste atletiekprogramma van de universiteit van Montreal, ver van haar woonplaats. Sarah krijgt geen financiŽle steun van haar moeder voor de verhuizing, of enige andere steun. Haar moeder is van mening dat verhuizen slecht is voor Sarah's gezondheid en haar leven. Maar Sarah is koppig en verhuist toch samen met haar vriend Antoine naar Montreal.

Iedereen is welkom om de film te bekijken in De Wellen, Driek van Erpstraat 2 in Oss. De toegang is 2 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Lenie van Breda, lenie.vanbreda@brabantzorg.eu of 06-51159487.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31422