Datum plaatsing: 22 mei 2018

15e editie Balkum Beach


15e editie Balkum Beach


Berlicum (Sint-Michielsgestel): In het Pinksterweekend is er tijdens het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi, georganiseerd door de Berlicumse Volleybalvereniging Hands-Up, wederom fanatiek gestreden door teams van alle leeftijden en niveaus.

Deze speciale lustrumeditie werd afgetrapt op zaterdagavond met de neon beachparty. Er was hier volop gezelligheid op de dansvloer en daarnaast werd er ook beerpong en blacklight beachvolleybal gespeeld.

In verband met de bouw op het Mercuriusplein was het evenement dit jaar op het terrein bij Tibosch te vinden. Een schitterende locatie, mooi beachvolleybal en fantastisch weer.

Kortom, een zeer geslaagd weekend voor deelnemers, toeschouwers en organisatie, waarbij Balkum Beach weer heeft kunnen rekenen op zijn trouwe vrijwilligers en sponsoren, die dit evenement tot een succes maken.

De winnaars van Balkum Beach 2018: Heren 2x2 hoog: The Joint Strikefighters; Heren 2x2 midden: De Chappies; Heren 3x3 laag: Glamour & Pain; Dames 2x2 hoog: Abeln & Pennings; Dames 2x2 midden: De Wuppies; Mix 2x2: De Vinkentrappers; Jeugd 3x3: Team ZonnebrandUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12166