Datum plaatsing: 25 mei 2018

Theaterbrugklas TBL op de plankenOss (Oss):
Op vrijdag 1 juni vindt de voorstellingen "De Club van de Lelijke Kinderen" plaats, gespeeld door de leerlingen van de Theaterbrugklas TBL o.l.v. Floor-Anne van Vliet en Stanley Stokkermans. De voorstellingen vindt plaats om 16.00 uur en 19.00 uur. Vooraf lopen de leerlingen in kostuum van het TBL naar De Groene Engel voor de generale repetitie. Deze wandeling vindt rond 10.45/11.00 uur plaats.
Dit schooljaar doen weer een aantal brugklassers mee aan de dramalessen van de Theaterbrugklas. De lessen worden afgesloten met het spelen van een voorstelling. Onder leiding van Stanley Stokkermans, muzikaal leider van de TBL musicalgroep, hebben de leerlingen de liedjes ingestudeerd. De leerlingen volgden op vrijdagmiddag en een enkele keer op dinsdagmiddag dramalessen als buitenlesactiviteit.
Het verhaal gaat over generaal Isimo die op een dag het bevel geeft om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Maar op een dag komt er een grote gele schoolbus het plein oprijden. Een fotograaf stapt uit, maakt van alle kinderen een foto en bij sommige kinderen zet hij een kruisje. Volgens de directeur van de school mogen alle kinderen met een kruisje op schoolreisje! Ook Paul mag mee. Paul ziet dat de buschauffeur een beetje een rare man is en hij vertrouwt het niet helemaal. Als Paul wat beter naar de kinderen om hem heen kijkt valt hem op dat iedereen in de bus iets raars heeft. Hij beseft dat ze onderweg zijn naar een lelijke-kinderen-kamp! Als ze stilstaan bij een tankstation rent Paul weg en weet te ontsnappen. Er begint een spannende achtervolging waarbij Paul de strijd aangaat. Zal het hem lukken om alle kinderen te bevrijden? Zal hij terug kunnen naar zijn bezorgde ouders?
De voorstelling is van 19.00 uur inmiddels uitverkocht. Er zijn nog kaartjes te koop
( 2,00) voor de voorstelling van 16.00 uur via infotbl@hethooghuis.nl.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11888