Datum plaatsing: 29 mei 2018 - Laatst gewijzigd: 29-05-2018 16:03:10

17-jarige opgepakt in onderzoek naar Bossche straatroven


17-jarige opgepakt in onderzoek naar Bossche straatroven


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): In het onderzoek naar twee straatroven in ís-Hertogenbosch pakte een arrestatieteam maandagochtend 28 mei een jongen van 17 jaar uit ís-Hertogenbosch op. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de berovingen, waarbij flink wat geweld werd gebruikt.

De eerste overval vond plaats op zaterdag 20 januari van dit jaar. Die avond fietste een 21-jarige man tegen 21.00 uur over de Meerheuvelweg, toen hij bij de brug over de A59 omver werd geduwd en een klap kreeg van zeker twee onbekende mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen gaf hij zijn portemonnee en bankpas af. Een dag later is het opnieuw raak op nagenoeg dezelfde locatie. Rond 19.00 uur wordt een echtpaar op de fiets overvallen door drie daders.

In de loop van het onderzoek kwam de nu aangehouden jongen als verdachte naar voren. Hij werd maandagmorgen in alle vroegte door een arrestatieteam opgepakt. De jongen wordt verhoord en zit vast voor verder onderzoek. Nieuwe arrestaties worden niet uitgesloten.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20276