Datum plaatsing: 29 mei 2018

Hartenwens Roos (9), Dewi (10) en Sanne (10) in vervulling


Hartenwens Roos (9), Dewi (10) en Sanne (10) in vervulling


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Roos van Gemert (9), Dewi Gloudemans (10) en Sanne Kemme (10) uit Den Bosch. Dankzij een aanvraag van de Ruud van Nistelrooy-Foundation bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij gingen de wensen van de drie meisjes in vervulling: zij mochten een middag paardrijden met Anky van Grunsven.

Roos van Gemert keek haar ogen uit: "Wat was dit leuk! We mochten pony's opzadelen, ze verzorgen en hebben ook nog zelf paardgereden. Het was een middag om nooit te vergeten!"

Leontien van Nistelrooy, medeoprichter van de Ruud van Nistelrooy-foundation: "Roos, Dewi en Sanne zijn drie lieve meiden die bij de ruud van nistelrooy foundation bezig zijn om hun talenten te ontdekken en te werken aan hun zelfvertrouwen. Met kerst mochten de kinderen een wens in de ‘wensboom' hangen. Daar kunnen er nu een aantal van in vervulling gaan. Roos wenste dat zij samen met Dewi – wiens moeder is overleden – mocht paardrijden met Anky van Grunsven. Sanne haar grootste wens was om eens in galop te gaan. Deze wensen hebben we gebundeld en konden dankzij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij in vervulling gaan. Dat vinden we natuurlijk geweldig."
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31469