Datum plaatsing: 04 juni 2018

Dodelijke schietpartij bij woonwagenkamp in Oss


Dodelijke schietpartij bij woonwagenkamp in Oss


Oss (Oss): Bij het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss is een man overleden aan zijn verwondingen als gevolg van een schietpartij. Rond half drie rukten de hulpdiensten uit na de melding van de schietpartij. Zij troffen de man in de berm tegenover het kampje. Assistente werd gevraagd van een traumaarts die met de helicopter naar Oss werd gebracht. Alle hulp kwam echter te laat.

De omgeving is ter hoogte van de tennisvereniging TOZ afgezet met linten en zwarte schermen. Nieuwsgierige kijkers worden op een afstand gehouden. Een Audi die bij het slachtoffer in de buurt is aangetroffen wordt onderzocht op sporen. Daartoe werden onder meer honden ingezet.

De emoties laaiden hoog op. Er was sprake van een een zeer gespannen sfeer omdat er tientallen mensen op straat stonden en zich luidruchtig gedroegen. Ook de bewoners van het woonwagenkamp toonden zich aangedaan. Het was een komen en gaan van auto's. Omdat het allemaal niet prettig voelde vroeg en kreeg de politie extra versterking.

De politie denkt te weten wie het slachtoffer is. Ze heeft contact met de familie en zal daarna de identiteit bekend maken.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22156