Datum plaatsing: 04 juni 2018

Nulandia stelt hoofdtrainer op non-actiefNuland ('s Hertogenbosch): Nulandia heeft maandagmiddag per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Koen Wissing. De reden voor het abrupte afscheid is een vertrouwensbreuk.

Het bestuur van Nulandia heeft het besluit om afscheid te nemen van Wissing genomen na zorgvuldig overleg met diverse geledingen binnen de club. Een breed gedragen beslissing, maar qua timing een hele lastige. Nulandia strijdt namelijk nog volop om promotie naar de derde klasse via de nacompetitie.

Het bestuur betreurt deze beslissing op zoín ongelegen moment te hebben moeten nemen, maar ziet geen weg terug. Directe aanleiding is dat de trainer tijdens de nacompetitie spelers van zijn huidige selectie heeft benaderd om met hem volgend seizoen mee te gaan naar zijn nieuwe club. Dat feit is dit weekend ter ore gekomen van de technische commissie en het hoofdbestuur, waarna uitgebreid overleg heeft plaatsgevonden met diverse personen. Het standpunt van de club is dat het vertoonde gedrag onacceptabel is, gezien de fase waarin het eerste elftal zich bevindt. Op basis van deze informatie is het besluit genomen om de trainer per direct op non-actief te stellen.

Het is nog niet bekend wie de honneurs voor de resterende wedstrijden gaat waarnemen. Zondag speelt Nulandia uit tegen Festilent in de halve finale van de nacompetitie.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14334