Datum plaatsing: 12 juni 2018

Hilarisch 30 Seconds toernooi op de Bergse Kermis


Hilarisch 30 Seconds toernooi op de Bergse Kermis


Berghem (Oss): 30 Seconds is het partyspel van het moment. Een garantie voor gezelligheid en plezier en altijd goed voor een feestje. Daarom wordt 30 Seconds dit jaar ook gespeeld op zaterdag tijdens de Bergse kermis in de tent. Inschrijven kan door een mail te sturen aan bestuur@berghemevents.nl. Deelname kost 5 euro per team

Het 30 seconds spel wordt gespeeld door duos. Om de beurt pakt een speler een kaartje en moet vijf personen of instanties beschrijven en omschrijven. Je mag de naam niet noemen, en ook geen letterlijke vertalingen. Het is dus zaak aan de hand van steekwoorden en algemeenheden de persoon of instantie duidelijk te maken aan je teamgenoot. De andere speler probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van die 5 begrippen op een kaartje te omschrijven.
Hoe meer begrippen de teamgenoot raadt, des te meer velden het team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Snel denkwerk n een dosis geluk bepalen wie als eerste de finish bereikt.
Spelen jij en je vrienden regelmatig een potje 30 seconds? Zijn jullie bloedfanatiek? En willen jullie hoe dan ook winnen of speel je puur voor de gezelligheid? Dan is dit jullie kans om met het hele dorp 30 seconds te spelen! Op de zaterdag van de Bergse kermis wordt in samenwerking met 999 een heus 30 seconds-toernooi gehouden in de Bergse tent.
Er is een editie voor jongeren en een editie voor volwassenen. Om 12:00 uur start jeugdtoernooi waarna het om 15:00 uur de beurt is aan de volwassen. Trommel een partner op en schrijf je nu in voor deze gezellige kwiservaring op de kermis. Verzamel je supportersclub en maak het samen mee!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27567